Ph.d. og PostDoc-stipendier

Ph.d.- og postdoc-stipendier for 2020

Grønlands Naturinstitut indkalder unge forskere fra alle videnskabelige hovedområder til en ny ansøgningsrunde om ph.d.- og postdoc-stipendier.

Det er Grønlands Selvstyre og den danske stat, der udbyder et antal ph.d.- og postdoc-stipendier til besættelse i 2020. Stipendierne skal styrke dansk-grønlandsk forskningssamarbejde, udvikling af forskning og rekruttering af unge forskere til Grønlandsforskningen. Det skal understreges, at forskningsmidlerne kan søges inden for alle videnskabelige hovedområder.

Ansøgninger skal være Grønlands Naturinstitut i hænde senest d. 1. marts 2020. Det tværfaglige Grønlands Forskningsråd prioriterer ansøgningerne, mens Grønlands Naturinstitut står for administrationen af stipendierne.

Vilkår og ansøgningsblanketter kan hentes herunder:
Opslag af ph.d.- og postdoc-stipendier til besættelse i 2020

Ansøgningsblanket til ph.d.-stipendie

Ansøgningsblanket til postdoc-stipendie

For yderligere oplysninger:

Henrik Lund på tlf. +299 36 12 00 eller mail helu@natur.gl.

 

Ph.d. og PostDoc-stipendier og ansøgning ved Grønlands Forskningsråd

Stipendierne uddeles af Grønlands Forskningsråd på baggrund af Inatsisartutlov nr. 5 af 29. november 2013 om forskningsrådgivning og bevilling af forskningsmidler. Det interdisciplinære Grønlands Forskningsråd prioriterer ansøgningerne, mens Grønlands Naturinstitut er ansvarlig for administrationen. Grønlands Naturinstitut er ansvarlig for at opfordre unge forskere fra alle videnskabelige områder til en årlig ansøgningsrunde for Ph.d. og PostDoc-stipendier.

Stipendierne styrker dansk-grønlandsk forskningssamarbejde, udvikling af forskning og rekruttering af unge forskere til grønlandsk forskning. Det skal understreges, at der kan søges forskningsmidler inden for alle videnskabelige hovedområder.

Opslag af Ph.d. og PostDoc-stipendierne med information om ansøgningsfrist, vejledning og specifikation af krav til ansøgningen kan findes her.