Laboratorie Programkoordinator Udgivet 21.10.2022

Generalist med interesse for natur, forskning og teknik
Brænder du også for naturen? Her er chancen for at komme med på holdet hos Grønlands førende center inden for klimaforandringer.

Grønlands Klimaforskningscenter er en afdeling ved Grønlands Naturinstitut. Centret er en forsknings, rådgivnings- og uddannelsesafdeling, som forsker i effekterne af klimaforandringer på havets økosystem og miljø, samt det grønlandske samfund.

Vi søger en person, som kan indgå i det dynamiske, udfordrende og sjove arbejde ved Grønlands Klimaforskningscenter. Vi søger en engageret og fleksibel person med gode samarbejds- og koordineringsevner, en med ”hands-on” tilgang til at løse praktiske udfordringer i dagligdagen og som har lyst til at arbejde i et internationalt forskningsmiljø. Der forventes noget feltarbejde i stillingen fra mindre og større skibe.

Arbejdsopgaverne er alsidige og ansøgeren vil indgå i tæt samarbejde med centrets øvrige teknikere og forskere. Du er serviceminded og imødekommende med øje for at finde løsninger på en uproblematisk måde. Du koordinerer, planlægger og leder selvstændigt arbejde i laboratorier og i felten. Du er ansvarlig for klargøring af alt udstyr, herunder at teknisk udstyr er opmagasineret og klargjort til drift, og at forskningsudstyr og sikkerhedsudstyr er opdateret. Du er i stand til at sikre feltarbejdets gennemførelse, således at data kommer sikkert i hus og du har lyst til at arbejde i et laboratorie med de efterfølgende analyser.

Kvalifikationer:

  • Mindst en teknisk uddannelse, f.eks. som laborant, fiskeritekniker, håndværksmæssig baggrund eller lignende.
  • Kan samarbejde i et team, men samtidig også trives med at arbejde selvstændigt og proaktivt.
  • Evner indenfor organisering og strukturering, gerne i laboratorier og lagre, samt planlægning og udførelse af det praktiske daglige arbejde.
  • Imødekommende og entusiastisk kollega som har lyst til samarbejde på tværs af faggrupper.

Om rejseaktivitet:
Rejseaktivitet i og uden for Grønland må forventes i mindre omfang, hvorfor det forventes, at man kan tilpasse sin hverdag til den rejseaktivitet, der måtte være.

Løn og ansættelsesforhold:
Du vil blive ansat som programkoordinator eller forskningstekniker.
Løn – og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig:                                                                     
Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Ansøgningsfristen til stillingen er:  20. november 2022

For yderligere spørgsmål kontakt afdelingschef Mie Winding, miwi@natur.gl eller +299 361200.
Du kan finde Grønlands Klimaforskningscenters hjemmeside på www.gcrc.gl.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.