How to register for courses in Nuuk

To apply for courses in the Arctic Science Study Programme (ASSP), please complete the “Student Information” form below. After submitting the completed form you will receive an e-mail with details on how to proceed with register for the courses and other practical information.

The ASSP offers graduate (masters) and PhD level courses. The courses in spring and autumn each form two full semester (30 ECTS). Applicants applying for a full semester are given priority, however, it is possible to apply for single courses. You can find more information about the courses under Arctic Science Study Programme (ASSP).

*Required
*Required
*Required
*Required
*Required
*Required
*Required
*Required
Send
Thank you for your application!
 

Isaaffik.org giver nyt overblik over arktiske forskningsaktiviteter Udgivet 04.04.2017

Forskningsaktiviteter i Arktis er eksploderet de seneste årtier, eftersom Arktis er det sted på jorden, hvor klimaforandringernes konsekvenser mærkes tydeligst. Og netop den øgende interesse for forskning i hele Arktis gør det svært at få overblik og sammenhæng i alle aktiviteterne.

Grønlands Naturinstitut og en række forskningsrelaterede videncentre – og universiteter lancerede derfor i samarbejde i 2015 en ny internetportal, www.isaaffik.org med det formål at give alle beskæftiget med Arktisk forskning, uddannelse, rådgivning og logistik et overordnet overblik over en række forskellige forskningsaktiviteter i både Grønland og det omkringliggende arktiske område. Portalen er netop blevet lanceret i en ny version 3.0, der indeholder en mængde nye funktioner.

– Formålet med ISAAFFIK er at inspirere og fremme samarbejde, synergi og kreativitet blandt universiteter og videncentre i områder med arktisk forskning, uddannelse, rådgivning og logistik. Brugerne får et redskab, der for første gang giver et samlet overblik og oplysninger om de mange forskellige forskningsprojekter, uddannelser, feltarbejder, jobs, arrangementer i Grønland samt andre lande, der beskæftiger sig med arktisk forskning. Ganske enkelt handler det om at brugere af Isaaffik.gl på et og samme sted på internettet kan læse om forskningsaktiviteters hvem, hvad, hvor, hvordan og hvornår, siger Peter Schmidt Mikkelsen, der er koordinator for Isaaffik.gl.

ISAAFFIK er en uafhængig og offentlig portal med et Indhold, der vedligeholdes decentralt af en række ISAAFFIK partnere: Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Dansk Meteorologiske Institut, Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland, Grønlands Naturinstitut, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet, Syddansk Universitet Danmark, Arktisk Kommando og Ministeriet for videregående Uddannelser og Science i Danmark. Det forventes at partnerskabskredsen vil vokse med tiden. Arctic Research Center i Aarhus Universitet er ansvarlig for den daglige drift og koordinering af ISAAFFIK.

Du er velkommen til at kontakte ISAAFFIK sekretariatet (info@isaafffik.org), hvis du har spørgsmål eller forslag til forbedringer til hjemmesiden.

For yderligere oplysninger kontakt:
Peter Schmidt Mikkelsen, koordinator for www.isaaffik.gl, email: pemi@natur.gl , tlf: +4593508392

Verified by ExactMetrics