How to register for courses in Nuuk

To apply for courses in the Arctic Science Study Programme (ASSP), please complete the “Student Information” form below. After submitting the completed form you will receive an e-mail with details on how to proceed with register for the courses and other practical information.

The ASSP offers graduate (masters) and PhD level courses. The courses in spring and autumn each form two full semester (30 ECTS). Applicants applying for a full semester are given priority, however, it is possible to apply for single courses. You can find more information about the courses under Arctic Science Study Programme (ASSP).

*Required
*Required
*Required
*Required
*Required
*Required
*Required
*Required
Send
Thank you for your application!
 

Videnskab omkring mig Udgivet 31.01.2022

Fotokonkurrence åben for alle i Grønland!

 

Selvom vi er omgivet af videnskab, og videnskab former vores liv, tager vi den alt for ofte for givet. Det er vigtigt at anerkende den rolle, som videnskabelige fremskridt har spillet for vores trivsel, vores kultur og vores levemåde – både i fortiden og i nutiden. Med denne konkurrence udfordrer vi jer til at vise en kobling mellem et billede og et videnskabeligt fænomen for derigennem at øge opmærksomheden på videnskaben omkring os.  Vi ser frem til at se jeres fotos og tekster!

 

Regler:

  • For at deltage skal du indsende et digitalfoto, som er taget i Grønland, sammen med en kort tekst på 1-3 linjer (kan være skrevet på grønlandsk, dansk eller engelsk), som beskriver billedet og koblingen mellem billedet og temaet ”Videnskab omkring mig”. Send dit foto med tekst til info@natur.gl. Skriv dit navn, din alder og navnet på den by, som du bor i.
  • Alle, der bor i Grønland, kan deltage i konkurrencen.
  • Der må kun indsendes ét foto pr. deltager.
  • Du kan tilmelde dig konkurrencen frem til den 30. april 2022.
  • Bedømmelseskriterierne er: relevans i forhold til temaet, det visuelle udtryk, den følelsesmæssige værdi samt originalitet.
  • Der er 4 kategorier: børn under 12 år; unge mellem 12 og 18 år; voksne mellem 18 og 60 år; og voksne over 60 år.
  • De 5 bedste fotos med tekst i hver kategori modtager et gavekort fra Pisiffik (værdi 250 kr. til 750 kr.).
  • Vinderfotos med tekst bliver vist på en midlertidig udstilling på Nuuk Lokalmuseum og senere på en række andre offentlige steder (skole, café, osv.) i vinderens hjemby.

 

Sponsoreret af:

Verified by ExactMetrics